Μονοήμερη Κρουαζιέρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Προσφορά Κρουαζιέρας

Saronic
0
Διαθέσιμα προσφοράς
 • Οι πρώτοι 100 θα είναι με την προσφορά των 35 ευρώ το άτομο.
 • Οι μονοήμερες εκδρομές είναι διαθέσιμες τα Σαββατοκύριακα με ημέρα εκκίνησης την 10 Απριλίου 2021.
 • Μέγιστος αριθμός είναι 9 άτομα την ημέρα.
 • Στείλτε αίτημα στην ηλεκτρονική φόρμα για να κάνετε την κράτηση χωρίς καμία δέσμευση.
 • 30 ημέρες πριν το ταξίδι  πρέπει να γίνει η εξόφληση.
 • Η επιλογή του προορισμού μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω των καιρικών συνθηκών σε συνεννόηση των επιβατών μαζί με τον καπετάνιο.!

Μονοήμερη Κρουαζιέρα Με Ιστιοπλοϊκό

 • Μια ασυναγώνιστη ευκαιρία να μοιραστείτε την αξέχαστη εμπειρία ενός ταξιδιού σε ιστιοπλοϊκό σκάφος!
 • Τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στα νησιά του Σαρωνικού και να γνωρίσετε τη μοναδική φιλοξενία των ανθρώπων της Αίγινας, να δείτε από κοντά την ομορφιά της Μονής ή το μαγευτικό Αγκίστρι με τα μοναδικά νερά του.
 • Για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ζήσετε την ηρεμία και τη γαληνή κοντά στην θάλασσα!
 • Έμπειρος καπετάνιος θα σας ξεναγήσει στα υπέροχα νησιά του Σαρωνικού όπου θα γνωρίσετε τις ομορφιές τους και θα ζήσετε ένα χαλαρωτικό ταξίδι!
 • Το σκάφος, διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις που χρειάζονται για ένα ξεχωριστό και ασφαλές ταξίδι!
 • Η μονοήμερη κρουαζιέρα πραγματοποιείται με αναχώρηση από Μαρίνα Αλίμου στις 09:00π.μ. για Αίγινα ή Αγκίστρι και επιστροφή στις 19:00μ.μ!

Ιδιωτικές Ημερήσιες Κρουαζιέρες

Η εκδήλωση που θα οργανώσετε μαζί μας θα σας μείνει αξέχαστη για πάντα. Αν προγραμματίζετε κάποιο γάμο, ταξίδι του μέλιτος, πάρτι γενεθλίων ή κάποιο άλλο γεγονός, εμείς μπορούμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Κρουαζιέρα από Αθήνα
Scuba in Athens

Καταδυτικές Κρουαζιέρες

Εγκεκριμένοι δύτες από την PADI έχουν τη δυνατότητα να κάνουν καταδύσεις από τα σκάφη μας. Κάντε κατάδυση σε ναυάγια, υφάλους και χαράδρες με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του πλοιάρχου και του εκπαιδευτή καταδύσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας εξοπλισμό ή, κατόπιν επικοινωνίας με εμάς, να βρείτε στο σκάφος τον εξοπλισμό που επιθυμείτε, καθ’ ότι συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένες σχολές κατάδυσης που μας προμηθεύουν με κατάλληλο και πιστοποιημένο εξοπλισμό.

Ειδικές Εκδηλώσεις

Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί την ιδανική κρουαζιέρα για εσάς. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της κρουαζιέρας στον Αργοσαρωνικό είναι οι μικρές αποστάσεις ανάμεσα στα νησιά, ώστε ν’ αποτελούν γήινο παράδεισο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Sail on Greece
Μονοήμερη Κρουαζιέρα με σκαφος

Ιστιοπλοϊκές Εκδρομές

Νησίδες κοντά στην Αθήνα περιβάλλονται από καταγάλανα νερά. Οι ιστιοπλοϊκές εκδρομές αποτελούν μία απόλαυση για τους επισκέπτες στην Αθήνα, οι οποίοι δεν διαθέτουν πολύ χρόνο, αλλά επιθυμούν να ξεφύγουν από τον καύσωνα, απολαμβάνοντας την Αθηναϊκή ακτογραμμή και τη διαφορετική οπτική της πόλης μέσα από τη θάλασσα. Μία σύντομη αλλά αξέχαστη κρουαζιέρα στις κρυμμένες ακρογιαλιές που θ’ αποτυπωθεί στις αναμνήσεις.

Ονειρευτείτε το Επόμενο Ταξίδι σας