Συχνές Ερωτήσεις

Συνήθεις ερωτήσεις και απαντήσεις

Αν είστε παρέα τουλάχιστον 4 ατόμων είναι προτιμότερο να ενοικιάσετε ολόκληρο σκάφος. Έτσι, θα μπορέσετε να οργανώσετε τη διαδρομή σας, το φαγητό και τις επιλογές σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Μέσα στα σκάφη υπάρχουν σωσίβια για τα παιδιά, όπως επίσης και στη βάση μας, γι’ αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τον ποθητό αριθμό και το μέγεθος (βάρος) των παιδιών. Ακόμη, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με δίκτυ ασφαλείας, αν το ζητήσετε εκ των προτέρων.

Αν επιθυμείτε φθηνότερη προσφορά, μπορείτε να την πάρετε απευθείας από τον ιδιοκτήτη. Όμως ένας ανεύθυνος ή ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης μπορεί να σας προκαλέσει πονοκεφάλους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Και όταν συμβεί αυτό  δεν θα μπορέσετε να απευθυνθείτε σε κάποιο άτομο για βοήθεια.

Οι επιλογές είναι υπεράριθμες! Πάνω από 20 διαφορετικά σκάφη Χ απεριόριστες διαδρομές Χ μεγάλο αριθμό δραστηριοτήτων = Αμέτρητοι συνδυασμοί! Ο στόχος του πρακτορείου είναι να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιος συνδυασμός είναι ο ιδανικότερος για εσάς.

Οι τιμές των ιστιοπλοϊκών κρουαζιέρων κυμαίνονται από 100 €/άτομο/βδομάδα μέχρι και πενταψήφιο αριθμό αν ο πελάτης επιθυμεί υπερπολυτελές σκάφος. Αν ο προϋπολογισμός του ταξιδιού σας κυμαίνεται σε αυτά τα ποσά, τότε διαθέτετε τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε.

Τα σκάφη αποτελούν κατά κανόνα ένα πολύ προσωπικό είδος ταξιδιού. Οικογένειες, παρέες, νεόνυμφοι ή άτομα που επιζητούν την ιδιωτικότητα δεν επιθυμούν να συνωστίζονται γύρω από μία πισίνα με εκατοντάδες άλλους ανθρώπους, ούτε να ακολουθούν χρονοδιαγράμματα στις διακοπές τους. Περνάτε όμορφα και διασκεδάζετε σ’ ένα νησί, τότε μπορείτε να μείνετε για περισσότερο από 12 ώρες. Δεν είναι αυτός ένας καλός λόγος;

Ας το θέσουμε έτσι. Αν επιθυμείτε να περνάτε τον χρόνο ας σ’ ένα δωμάτιο, αν απεχθάνεστε τον ήλιο, τη θάλασσα και την επίσκεψη σε διάφορα μέρη, αν σας αρέσουν τα πολυπληθή ξενοδοχεία και οι διαδρομές με τα λεωφορεία, τότε η ιστιοπλοΐα δεν είναι για εσάς!

Κολύμπι. Ψάρεμα. Θαλάσσια σπορ. Επισκέψεις σε νησιά. Εξερευνήσεις πόλεων. Υπέροχο φαγητό και ποτό. Πεζοπορία. Ηλιοθεραπεία. Διάβασμα. Φυσικά πάρκα. Εκδρομές σε αρχαιολογικά μέρη. Διασκέδαση. Ύπνος… Η λίστα συνεχίζεται!

Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη και τα σκάφη γενικά είναι   κατασκευασμένα κατάλληλα  έτσι ώστε να διασχίσουν ωκεανούς. Ταξιδεύουν  κοντά στην ακτή και αν ο καιρός δεν το επιτρέπει, τα σκάφη θα παραμένουν πάντα σε ένα ασφαλές λιμάνι. Συνεπώς  δεν απαιτείται να είστε θαλασσοπόροι καθώς τα σκάφη είναι μεγάλα, βαριά και σταθερά. Στατιστικά αξίζει να σημειωθεί ότι  θεωρείται ένα από τα ασφαλέστερο μέσο.