Σχετικά με εμάς

ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ

Facebook

Πολλοί από εσάς είστε μέλη της οικογένειάς μας και θέλετε να κρατάτε επαφή. Αν μας ακολουθήσετε στο Facebook, θα λαμβάνετε την τελευταία ενημέρωση και θα απολαμβάνετε το ταξίδι μαζί μας! Εξάλλου, επιθυμούμε να ενημερώνουμε τους φίλους και πελάτες μας – Το Facebook είναι ένας τρόπος για να το επιτυγχάνουμε.

Twitter

Μοιραζόμαστε νεότερα σχετικά με την ενοικίαση σκαφών από τα μέσα δικτύωσης. Ακολουθώντας μας, θα είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε ενημέρωση για την πορεία και την εξέλιξή μας, καθώς και για τις υπηρεσίες μας – χωρίς να χάνετε τις σπουδαίες προσφορές μας!

Instagram

Για να απολαμβάνετε τα πιο απίθανα αξιοθέατα της Ελλάδας. Για να ανακαλύπτετε τα καλύτερα μέρη για φαγητό και ποτό. Για να μοιραζόμαστε μαζί σας τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες. Για να ακολουθείτε τις θαλάσσιες διαδρομές μας. Για να μοιράζεστε τις δικές σας εμπειρίες. Για να ανακαλύπτετε καινούργιους προορισμούς. Για έμπνευση.

Η ιστορία μας

Από το 2009, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με φροντίδα και σεβασμό προς τα σκάφη, τα πληρώματα, το προσωπικό, τους πελάτες και το φυσικό περιβάλλον. Αυτό άλλωστε αντανακλάται στις ανεπανάληπτες και θετικές εμπειρίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας και την ευρύτερη κοινότητα. Είμαστε περήφανοι για τα υψηλά επίπεδα επιχειρησιακής υπηρεσίας και εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρουμε.

Η Opensea Yachting είναι μία μοντέρνα, επαγγελματική εταιρεία που εξειδικεύεται στην ενοικίαση σκαφών στην Ελλάδα. Ο Στόχος μας είναι η παροχή άριστων, καλά οργανωμένων, προσεγμένων ναυλώσεων στα καλύτερα διαθέσιμα σκάφη ώστε να επιτυγχάνουμε αξέχαστες διακοπές για τους πελάτες μας. Αν ακόμη ψάχνετε κάποιες απαντήσεις προτού κάνετε κράτηση σε κάποιο από τα σκάφη μας, στείλτε μας μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@opensea-yachting.com