Οι διακοπές των ονείρων σας είναι εδώ!

Επιλέξτε τον προορισμό σας και επιλέξτε το σκάφος σας. Αν και η βάση μας βρίσκεται στην μαρίνα Αλίμου διαθέτουμε σκάφη και σε άλλες μαρίνες όπως στο Λαύριο, Πάρο, Μύκονο, Ρόδο, Κώ, Κέρκυρα και Λευκάδα.

Charter Mykonos

Ναύλωση σκάφους

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες ναύλωσης σκαφών αναψυχής σε όλη την Ελλάδα. Φιλοδοξία και στόχος μας, να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Aegean sea

Οι υπηρεσίες μας

Ολοκληρώσατε την κράτηση σας αλλά χρειάζεστε επιπλέον υπηρεσίες; Έχουμε όλες τις λύσεις για εσάς...

Opensea Yachting

Ιστιοπλοΐα και Χαλάρωση

Μονοήμερη κρουαζιέρα, απολαύστε διαφορετικά την ημέρα σας.

Προσφέρουμε ημερήσιες κρουαζιέρες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα καθώς  και στον Αργοσαρωνικό κόλπο, είτε με μηχανοκίνητο σκάφος είτε με ιστιοπλοϊκό.
Daily cruise

Σχολή ιστιοπλοΐας

Θέλετε να μάθετε τα μυστικά της ιστιοπλοΐας; Φανταστείτε να ταξιδεύετε με ιστιοπλοϊκό στα Ελληνικά νησιά για μια εβδομάδα και ταυτόχρονα ο έμπειρος πλοίαρχος μας, να σας διδάσκει και να σας μυεί στην μαγεία της ιστιοπλοΐας.  Μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού θα λάβετε το πιστοποιητικό δίπλωμα ιστιοπλοΐας!

Η πρώτη μου φορά σε σκάφος

Έχουμε προετοιμάσει απαντήσεις σε κάποιες συχνές ερωτήσεις για νέους εκκολαπτόμενους ιστιοπλόους καθώς και απλού πληρώματος. Αν δεν βρείτε  απάντηση σε κάποια απορίας σας,  θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω διευκρινίσεις.
Sailing school

Τα τελευταία νέα και

Νέο σκάφος για ναύλωση στον στόλο μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι προστίθεται νέο καταμαράν στο στόλο μας. Το Bali 45 διαθέτει όλες τις ανέσεις και τον εξοπλισμό για πολυτελείς διακοπές με σκάφος. Κάντε κράτηση για ένα αξέχαστο ταξίδι ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα!

Ξεκινούν οι ναυλώσεις σκαφών!!!

Οι περιορισμοί των λιμενικών αρχών θα αρθούν από τις 31 Μαΐου. Θα υπάρχει πάντα διαθέσιμο ιστιοπλοικό σκάφος για μονοήμερη κρουζιέρα.

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παρέχει ζωντανή υποστήριξη.
Θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσουμε απευθείας μαζί μας και να σας βοηθήσουμε για οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Η ομάδα μας μιλά Ελληνικά και Αγγλικά. Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τα σχόλιά σας και υποσχόμαστε για περισσότερες αναβαθμίσεις και υπηρεσίες στο εγγύς μέλλον.

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!

Από τη θάλασσα στο βουνό και από τις γαστρονομικές απολαύσεις στις παραδοσιακές στιγμές, η Ελλάδα εμφανίζεται για άλλη μια φορά να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία για όποιον την επισκεφθεί.
Αναμφίβολα , οι διακοπές με σκάφος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για διακοπές περισσότερο από ποτέ.

Ένα σκάφος μπορεί να καθαριστεί και να απολυμανθεί σύμφωνα με τις οδηγίες προφύλαξης από τον ιό.

Το ασφαλές ιδιωτικό περιβάλλον που παρέχει μόνο για εσάς και την παρέα σας το καθιστά ως το ασφαλέστερο από το οποιοδήποτε πολυτελές και πολυσύχναστο ξενοδοχείο.

Επιπλέον οι διακοπές σε σκάφος παρέχει αυτή την ιδιαίτερη ευελιξία αφού οι ταξιδιώτες μπορούν πάντα να επιλέξουν λιγότερο τουριστικά και πολυσύχναστα μέρη, απόμερους κόλπους μοναδικής όμως ομορφιάς κι έτσι να εκθέσουν τον εαυτό τους στο λιγότερο δυνατό κίνδυνο…

Αμέτρητες επιλογές δραστηριοτήτων για το πως μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας πάνω σε ένα σκάφος, όπως κολύμπι, βουτιές με αναπνευστήρα, διάβασμα ενός καλού βιβλίου, ηλιοθεραπεία, μαγείρεμα, ποτό, χαλάρωση στο κατάστρωμα …
Μείνε υγιής και συνέχισε να ονειρεύεσαι!

Covid-19

Η καλύτερη εμπειρία για να θυμάστε!

Everything was perfect, and I would have to say it was the vacation of a life time (...) I will do all I can to promote your company and your services. (...) Thank you so very much for having arranged the magnificent trip we took!! "
boot charter Griekenland
Chris Jones
Travel Blogger

Σχεδιάστε μαζί μας τις επόμενες διακοπές σας